Barn & unga


Danskonsulenten arbetar riktat till barn och unga för att främja deras möjlighet att möta dansen som konstform och som uttryksform. Nedan hittar ni hitta information om olika dansarrangemang och satsningar för unga i länet

Vill du dansa för att må bättre?


Dans för Hälsa vänder sig till dig som är mellan 13-19 år och vill prova dans & rörelse för att öka din hälsa. Dansgrupperna passar dig som lider av besvär så som huvudvärk, oro eller stress eller som vill hitta en gemenskap. Runt om i Norrbotten finns dansgrupper öppna för dig som vill prova på Dans för Hälsa. 

Har du frågor eller vill veta mer? Maila oss genom att klicka här.
Vi finns också på Instagram!
www.danforhalsanorrbotten.se 
  

 
Vi dansar UTAN KRAV eller prestation
du blir del av en trygg gemenskap
DU BEHÖVER INTE HA DANSAT TIDIGARE

Hör andras erfarenheter av Dans för Hälsa

Brinner du för att skapa dans?

Är du mellan 14-22 år med ett intresse av dans och att skapa koreografier? Då är detta tävlingen för dig! Skapa Dans hålls varje år i Norrbotten och är en rikstäckande koreografitävling med syfte att lyfta unga dansare och koreografer. Klicka här för mer information.

Foto: UpNorth Vision
Brinner du för dans & koreografi?
VIll du visa din koreografi på scen?
VILL DU möta andra unga dansare?
 

Dansväskan

Dansväskan är ett pedagogiskt verktyg för att främja dans och rörelse inom förskolans verksamhet. Väskan finns i nuläget tillgänglig för förskolor i Boden samt en planerad uppstart i Älvsbyn under hösten 2023.