Dansväskan är ett pedagogiskt verktyg med syfte att främja dans och rörelse inom förskolans verksamhet.

Genom Dansväskan kan du som lärare/pedagog på ett enkelt sätt arbeta med dans och rörelse inom förskolans verksamhet. Konceptet bygger på en väska fylld med material så som sjalar, tyger, lärarhandledning och musik. Allt är färdiganpassad för en härlig stund av dans och rörelse tillsammans med er barngrupp. Du som använder Dansväskan behöver inte ha tidigare danserfarenhet!

Dansväskan erbjuds i dagsläget inom Älvsbyns kommun.

Väskan kan lånas av förskolor under 1 månad/tillfälle och hämtas/lämnas på biblioteket i respektive kommun. Att hyra Dansväskan är kostnadsfritt.

Dansväskan passar bäst för förskolebarn i åldrarna 3-5 år.Temat är: Djungelkul!

Det finns även möjlighet att boka in ett prova på tillfälle där en danspedagog kommer och håller ett första pass med er barngrupp, eller om ni önskar en introduktion i Dansväskan för er personal.

Konceptet med Dansväskan drivs av Danskonsulenten i samarbete med Dance Direction Association. Med stöd av Älvsbyn kommun.
Prislista och praktisk information

Boka danspedagog att besöka er förskola

Läs mer om hur ni gör för att boka en danspedagog att besöka er förskola.Danspedagogen kan antingen hålla en introduktion i Dansväskan för er personal eller 
leda ett danspass för er barngrupp. 

Tillgång till bokningskalender Dansväskan

Maila danskonsulenten nedan och uppge följande:Namn, förskola samt den gmail-adress ni vill använda i bokningskalendern.